Vidare arbete mot milstolpe 2: elevator pitch

Jag har skapat ett första utkast till pitch, som jag testat på tre personer och fått lite input. Dels att det är lite för mycket reklam över det och att jag inte använder kroppsspråk i tillräcklig utsträckning, blir ”lite stelt”. Men även lite positiv feedback, att det var bra med scenario som exempel.

Jag har även kikat på sidan: http://www.presentationsteknik.com/hisspresentationen-elevator-pitch/ och min känsla är att jag fått med vad, för vem, nytta och skillnad. Men att jag behöver putsa lite på min pitch.

Efter att ha pitchat men även diskuterat min idé med några personer har jag fått flera frågor om vad som gäller försäkringsmässigt när man lånar/lånar ut något. Även Ann Sofie som jag arbetar med har fått just den frågan. I och med att det är kostnadsfritt är frågan relevant och något vi avser att undersöka vidare under veckan. Vi är inne på att formulera villkor för lån/utlån men är inte helt klara där ännu. Detta är sådant som dyker upp när man arbetar med entreprenörsskap enligt Effectuation, saker dyker upp efter hand och det är då lämpligt att försöka skaffa sig kontroll över och hantera det som dyker upp. Det går inte att förutsäga och sätta långsiktiga mål men det är möjligt att ta saker som de kommer och ta reda på mer eller lösa det när det är aktuellt.

Vi har även haft en diskussion kring namnet på vår affärsidé och kommit fram till nya arbetsnamnet ”Grannbanken”:

 

Annonser

En reaktion på ”Vidare arbete mot milstolpe 2: elevator pitch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s