Milstolpe 2: Elevatorpitch

Milstolpe 2 idag och pitchen är nu färdig.

Målgruppen med pitchen är i dels tänkta användare men även eventuella framtida partners. Vi har haft som främsta syfte att testa idéen, helt enkelt ta reda på om det är en bra idé med grannbanken, med andra ord att förankra idéen.. Den återkoppling vi fått när vi bett andra personer är att idéen är jättebra, några undrar när vi ska igång:) Men vi har som sagt även fått frågor om vad som gäller försäkringsmässigt vid lån och så vidare.

Huvudsakliga synpunkter jag fått på innehållet i min pitch är dels: ”var kan jag se hur appen ser ut?” Och ”det kanske borde vara lite mer reklammässigt”… Jag har valt att inte göra pitchen alltför reklammässig eftersom vi ju faktiskt i nuläget inte har en färdigt tjänst, utan huvudsakliga syftet var ju mer att testa idéen. Men jag ser att det är dit vi behöver nå till den slutliga presentationen. Jag upplever att vi har fått väldigt mycket bra feedback hittills i processen både från arbetskamrater, medlemmar i tankesmedjan och familj, det har inte bara varit ”att vara snäll” utan en hel del konstruktiva synpunkter, se även mitt tidigare inlägg denna vecka:

Annonser

En reaktion på ”Milstolpe 2: Elevatorpitch

  1. Jättebra pitch! Du är tydlig, saklig och sympatisk. Ögonkontakt hela tiden och det känns som att du verkligen har koll på det du pratar om! Jag blir intresserad av att veta mer!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s